Deadline aanvragen verstreken

1 november 2023

Afgelopen twee maanden zijn er ruim 30 aanvragen ingediend bij Sportakkoord Leiderdorp. Fantastisch om te zien dat zoveel organisaties de weg naar het Sportakkoord Leiderdorp hebben weten te vinden. De deadline voor het indienen van aanvragen (31 oktober jl.) is inmiddels verstreken.

Services

Services Sportakkoord

25 oktober 2023

Naast het indienen van aanvragen bij het Sportakkoord Leiderdorp, zijn er ook “services” beschikbaar om sportclubs verder te laten groeien. Denk hierbij aan (technische) opleidingen voor startende trainers of workshops voor bestuurders of clubkader.

Boxen

Parkinson Boxing

29 november 2023

De Ommedijk gaat bokstraining verzorgen voor mensen met Parkinsonisme of de ziekte van Parkinson in blokken van 10 lessen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat bokstraining een zeer effectieve methode is om de kwaliteit van leven te verbeteren bij mensen met deze ziekte.

Hardlopen

Start-to-Run cursus

29 november 2023

Running Team Leiderdorp, opgericht op 1 oktober 2022, organiseert een Start-to-Run cursus voor iedereen in Leiderdorp en omgeving, die op een laagdrempelige manier kennis wil maken met hardlopen. Ook mensen die in het verleden aan hardlopen hebben gedaan en het nu weer willen oppakken zijn van harte welkom.

Koningsspelen

Gezamenlijke sportieve Koningsspelen

29 november 2023

Vier PCBO- scholen (Regenboog, Kastanjelaan, Willem de Zwijger, 't Bolwerk) organiseren gezamenlijk de Koningsspelen voor de groepen 5 t/m 8. Hierbij volgen de groepen 5 t/m 7 een beweegparcours in Sportpark de Bloemerd en de groepen 8 gaan zwemmen. Voor de onderbouw (groepen 1 t/m 4) wordt op school zelf een programma in elkaar gezet.

Schoolplein

Tegemoetkoming Schoolsporttoernooien

29 november 2023

Al jaren organiseren diverse Leiderdorpse sportorganisaties schooltoernooien. De schoolsporttoernooien zijn een win-win situatie voor vereniging en kind. Kinderen kunnen in de gezellige sfeer van hun eigen school meedoen aan een sporttoernooi en zo kennismaken met diverse sporten. En de vereniging krijgt zo op een ludieke manier de kans om leden te werven. 

1
23

Contact

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen doormiddel van het contactformulier of mailen naar: info@sportakkoordleiderdorp.nl

Stel een vraag