Artikel Jorrit

Studentenzeilvereniging De Blauwe Schuit inspireert tijdens zeepkist-bijeenkomst

Op 22 april 2024 werd in Leiderdorp een zeepkist-bijeenkomst georganiseerd, waarbij informeren en inspireren over het Sportakkoord Leiderdorp centraal stond. Tijdens deze bijeenkomst vertelde studentenzeilvereniging De Blauwe Schuit over hun aanvraag en over hetgeen dat zij met hun subsidie hebben gedaan. Een mooi en inspirerend verhaal, waarbij ook nog iets terug wordt gedaan voor Leiderdorp. 

Studentenzeilvereniging De Blauwe Schuit heeft een subsidie aangevraagd voor een nieuwe motorboot, die gebruikt wordt om de veiligheid van hun zeilers te garanderen bij zwaarder weer. Natuurlijk wil je een omgeslagen boot zo snel mogelijk kunnen helpen. Met eigen kapitaal, sponsoring, een inzamelingsactie en de subsidie hebben zij nu een nieuwe weten te financieren. Naast het realiseren van sponsoring, hebben ze hiervoor een sponsorveiling georganiseerd voor hun (oud-)leden. Om wat terug te doen voor Leiderdorp organiseren zij een zeildag voor buurtbewoners. Een aantal jaar geleden hebben ze regelmatig zeildagen voor blinden en slechtzienden georganiseerd. Dat willen ze graag weer oppakken. Voor dit alles willen ze het Sportakkoord van gemeente Leiderdorp enorm bedanken!

Contact

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen doormiddel van het contactformulier of mailen naar: info@sportakkoordleiderdorp.nl

Stel een vraag