Services

Services Sportakkoord

Naast het indienen van aanvragen bij het Sportakkoord Leiderdorp, zijn er ook “services” beschikbaar om sportclubs verder te laten groeien. Denk hierbij aan (technische) opleidingen voor startende trainers of workshops voor bestuurders of clubkader.

De lijst met services bestaat uit ruim 200 opleidingen (van Sportbonden), begeleidingstrajecten, workshops om sportorganisaties te versterken. Enkele voorbeelden zijn de workshop over het “Atletic Skills Model”, technische opleidingen voor startende trainers, het Nijntje Beweegdiploma, inspiratiesessies over vrijwilligers of complete “op maat” begeleidingstrajecten voor vraagstukken binnen je club.

Deze services kunnen vaak kosteloos of tegen een geringe eigen bijdrage worden aangevraagd en in gang gezet. Neem voor meer informatie over deze services contact op via de contactpagina. Wij helpen hier graag bij en kunnen eventuele aanvragen ook in gang zetten voor Leiderdorpse sportorganisaties.

Contact

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen doormiddel van het contactformulier of mailen naar: info@sportakkoordleiderdorp.nl

Stel een vraag