Leiderdorp 5

3x3 Basketbal community groeit in Leiderdorp 

Dit project wordt georganiseerd door Stichting 3X3 Unites, in samenspraak met Basketbalvereniging Leiderdorp, gemeenschappelijke organisatie Incluzio en de 12 basisscholen in Leiderdorp. Voor een jonge basketbal community (12-25 jaar) organiseren zij basketbal activiteiten en events, om de jongeren aan het bewegen te krijgen en bij elkaar te brengen. Dit doen ze voornamelijk door in te spelen op het 3x3 basketbal. Ze willen dat de nieuw opgeleide leaders aan de slag gaan en een boost gaan geven aan de community. 

Dit project geeft inwoners de kans om ergens bij te horen, zonder dat ze zich ergens voor moeten inschrijven en ergens aan vast zitten. Het project zorgt voor een fijne sportervaring op een jonge leeftijd. Deze activiteiten zijn onderdeel van een groter geheel en dragen bij aan het doel om ook voor basketbal Leiderdorp een duurzaam programma te ontwikkelen. De jongeren die opgeleid zijn tot 3X3 leader hebben een officieel diploma op zak en kunnen in de vereniging, het onderwijs en bij eventueel bedrijven worden ingezet als professionele ambassadeurs en aanjagers. Zij zullen ook nieuwe ideeën aandragen die passen bij de behoefte vanuit de wijk, het onderwijs en de club.

Contact

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen doormiddel van het contactformulier of mailen naar: info@sportakkoordleiderdorp.nl

Stel een vraag